Despre mine - Alina Alupoaei

    Ești aici!-
  • Acasă
  • -Despre mine

Despre mine

Alina Alupoaei

De peste 15 ani activez în domeniul strategiei de marketing, organizării de evenimente și consultanței politice. În tot acest timp am dezvoltat, coordonat și implementat diverse proiecte pentru parteneri importanți atât din România, cât și din Uniunea Europeană.
De asemenea, am coordonat departamentul de marketing și comunicare pentru clienții din portofoliu dezvoltând și gestionând proiecte worldwide (România, Bulgaria, Grecia, FR Macedonia, Albania și Cipru).
Pasionată de politică, comunicare strategică, comunicare de criză și marketing, am inițiat și coordonat numeroase proiecte.
Totodată, m-am implicat și în domeniul social, implementând campanii de conștientizare și informare pentru comunitate.

În prezent, sunt doctorand în cadrul ASE, marketing politic.

Marketing

Smart Event Marketing este o agenție de publicitate full-service, care oferă servicii integrate de Marketing, Comunicare și PR,autoritățile și comunicării digitale.

Comunicare

Thoth PR Agency este agenția specializată în domeniul relațiilor publice, comunicării strategice și de criză, relațiilor cu autoritățile și comunicării digitale.

Evenimente

Specialiști în organizarea de evenimente corporate și evenimente private, echipa TheDreamTeam.ro îți oferă soluții complete și integrate pentru un eveniment de succes.